Xlent








Oversized stickad: Kappahl XLENT
Oversized silver örhänge: Forever 21 NY

Idag var en ledig dag. Eller självstudier som det så vackert brukar heta. Då skall man alltså ha diciplin och plugga, helst hela dagen. jag pluggade faktiskt en del Logistik. Sedan möte jag upp Louise vid 17 för en "kort" fika i stan och för att jag skulle få tillbaka min kamera som jag hade glömt hos henne. De slutade med fika i form av Lassagne och sedan satte vi oss vid grönsakstorgets parkeringsplats och snackade skit, sweet =)

DUBAI is approaching =D



Snart så är vi där ;P Bara 10 dagar kvar tills vi åker. Känns unreal. Skall bli så jäkla häftigt. Vi har planerat i flera veckor nu om allting vi skall se och göra. Vi har två veckor på oss att se allting så borde nog hinna med en hel del. En del shopping kommer det förstås att bli, men även öken safari, Burj Khalifa och efternoon tea i Burj Al Arab (se bilden) Det kommer att vara väldigt varmt men det tänker inte stoppa mig från att göra så mycket som möjligt. Sova kan man göra när man kommer hem igen ;P

I crave for this to be mine





Hittade den här ursöta lampan på www.inreda.com. Såg direkt hur bra den skulle göra sig i mitt sovrumsfönster. Men sedan såg jag priset som fick mig att baxna något: 2750 kr! Aldrig att jag betalar så mycket. Skulle inte ens betala så mycket för en lysande lamp häst och det säger väl allt. Sedan såg jag på beskrivningen att den var 50 cm hög. Jaha det förklarar kanske priset då delvis.

Chocolate puppy






Min kompis Annas chokladlabrador Morris. Är han inte ljuvlig? Bara tre månader gammal. Var och hälsade på den lilla trotsiga valpen idag. Han smyger som en katt och är en liten piraya. Biter i allt. Framför allt strumpor med tillhörande fötter. Gärna också kläder och knappar och stroppar. Han var helt omöjlig. Men ohh så söt.

För övrigt är jag sjuk med feber och förkylning. Det dök upp efter valpbesöket. Fy farao man mår inte för bra alltså =/



Turkey July 2011






Kemer Resort Hotell Turkey



Här har jag tillbringat en vecka nu. Eller åkte den 27 July och kom hem den 04 Augusti. Helt fantastiskt place. All inclusive och femstjärnigt. Maten var helt amazing. Rekomenderar alla som verkligen vill ha det lilla extra att åka hit =) Barn och familje vänligt. Funkar för alla. Not crowded på grund av sin storlek. Lugnt och trevligt och aktiviteter in och dag ut för dem som inte klarar av att bara relaxa. Fler bilder kommer. Nu när jag äntligen fått hjäp med att få mina bilder större, kommer det att bli roligare att blogga =)

RSS 2.0