Insparation of today



Fattar inte hur en människa som bor i Umeå kan ha på sig den här outfitten, men antar att hon sprang in och tog några bilder och sedan kutade in igen.
Cool outfit iaf ;)

The pink part of my life


T-shirt: Victoria's secret NY
Jeans: Gina

After training Smoothie







Kom hem från ett jätte jobbigt Zumba pass och orkade inte laga mat just då. Gjorde då en av mina goda fruktdrinkar. Bytte ut yoghurten mot mjölk denna gången för en lättare dryck. Fabolous!

Enkel  banan, hallon & blåbär Smoothie (Räcker till två rejäla glas)
2 bananer
frysta blåbär (en näve)
frysta hallon (mindre än en näve)
mjölk (Ett stort glas)

Mixa odentligt, häll upp i ett glas och njut

Marzipan







Min innboende gjorde en Marsipan tårta till sin kompis häromdagen. Det var marsipan med chokladbotten. Rätt spännande kombination faktiskt. Passade förstås på att ta några foton. Inte illa för att vara första gången va ;P?


Soon enough I bring these out




Creme färgade Converse: Någon affär i Soho NY
Slitna Jeans: Gina tricot

Yesterdays






Transparent skjorta: H&M
Leggings: Vero Moda
Halsband: Forever 21 NY

Satt just och funderade på om det var ovanligt mycket pollen i luften, tills jag bestämde mig för att öppna balkongen och kännde en isande kyla som gick ända in i märgen. Vilket alltså inte var pollen som virvlade omkring i luften. Brrr snälla kan det inte bli vår snart, suck.

Colourful details








Inga ord behövs. Bilderna says it all ;) Love it!

New



ÄNTLIGEN!! Var och hämtade mitt paket från USA idag. Nu har jag min dröm hoodie. Kommer lägga ut bilder senare tror jag. Den är grym. Lite irriterande bara att den gick mera åt det gula hållet en åt det röda som på reklam bilden. Men förutom det så är jag nöjd =) Luve it

Better to be hated than love, love, loved for what you're not


Modell picture by: Fredrik H

Idag var jag inbjuden på Middag till killen jag dejtar. Han är musikproducent så lite annorlunda jobb. Han tyckte jag skulle följa med till hans studio någon dag, kul, kul :P För övrigt så trivs jag alldeles förträffligt med singellivet. Trodde först att de singlar som sa så var bittra på sitt liv. Men nu när man hamnat där själv inser man att det är riktigt grymt. Tänker försöka hålla mig singlig ett tag ;)

Insparation of today


Big hair changes










Photos by: My Sis

Idag var jag och sis på en grym frisörsalong! Väldigt populärt. De har till och med en lista för ev avbokningar ;) Nästa tid var typ sista maj. Härligt att sis bokade så långt i förväg och när stället var relativt okännt. De var jätteduktiga och väääldigt nogranna. Jag och syrran var där i över 4 h. Och vi tjötade en massa med våran frisör och Pelle. Vi disskuterade allt verkligen: Drömmannen (Hon ville ha en Mr Big ;) , karriär och jobb, skor och mode, kärlek och relationer och fick en massa värdefulla tips om hårskötsel dessutom.
Fick till och med mina ögonbryn plockade av Pelle the owner. Tjejen som jobbade med mig och syrran frågade vad han tyckte och han sa typ fabolous men du borde plocka dina bryn lite. Så frågade han om han skulle göra det för mig. Så då blev det som det blev ;) Så nu har jag helt ny fab hårfärg och välansade bryn. Not bad, not bad at all ;)

Våran mamma dök upp efter ett tag så då satt vi allihoppa där inne och tjattrade. Sedan tog vi oss till Linné och åt härliga Italienska pastarätter på Bellini. Mammis bjöd =) Vi hade jättemysigt och klockan han bli efter 21 innan jag var hemma igen.



Mirror mirror on the wall






Photo by: My sis

Change Today




Syrran har en riktig hårman och hennes hår är väldigt tjockt till skillnad från mitt som la e rätt normalt tror jag Hennesv växer jättefort.Tänk om man hade så tjockt hår. Drömma går juh

Jag och syrran i frisörsalongens väntrum

Friendship






Lilla Kajsa och Oliver

Sist jag var och hälsade på min älskade kusin i Oskarshamn tog jag kort på hennes gooingar. Britiisk kotthår. Är det inte to die for =)

Insparation of today



Har hittat en fantastisk sida: http://lookbook.nu
Gå in och sno allas stilar eller skapa din egen genom all inspiration du får där. Varför verkar många ha så fruktansvärt lätt att bara sno ihop världens grymmaste outfit, unfair...

Childhood dream


Christian Audigiers sedan länge slutsålda Hoodie

Några som har läst mina andra bloggar känner säkert igen den här. Jag hittade hoodien av en slump för några år sedan och kan bara säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Gick in på hemsidan bara för att konstatera att det var nog inte riktigt min prisklass nej =/ Idag hittade jag den igen av en slump och kärleken har då inte svalnat trots alla år som gått =/ Blev nästan snurrig när jag såg den igen. Herregud finns det något vackrare en denna vad gäller detaljer. Älskar för övrigt mycket av det CA och Ed Hardy gör men så fruktansvärt dyrt så det finns inte.

Rubiks kub hot spring




Gucci


Prabal Gurung






























Missoni
Foton: All Over Press

Vårens mode innehåller mycket färger i år. Mycket rubiks kub med avgränsande färger och starka kontraster. Jag älskar färger så ser verkligen fram emot den här våren.

Tips to get rid of fläckar part one



Satt och googlade nyss om hur man kan bli av med tefläckar på bästa sätt. Tycker det är rätt gross när man häller upp klart hett vatten i en fin mugg med halvtaskigt utseende på insidan. Hittade tipset Tvättmedel. Så nu tvättar jag mina muggar bokstavligt talat. Hoppas hoppas det funkar. Sedan hittade jag andra tips men då var det försent. Får diska dem jättenoga sedan bara ;)

Här kommer lite användbara tips som jag hittade här: http://hem.fyristorg.com/artsman/flack.html. Det bästa är att det är mycket naturliga ämnen som inte naturen tar så mycket skada av, me like!


Bra att ha hemma: grönsåpa, citron, mjölk, ättika, tvål, smör, bakpulver. Gamla t-shirts (helst vita).
Spara rena bitar av aluminiumfolie: knöla ihop dem till en boll och använd bollen till att göra rent spisplattorna med.
Spara även en gammal uttjänt tandborste och använd den till att skrubba runt kranar och i små hörn.

Avlopp
: spola med varmt vatten. Häll i en skvätt grönsåpa i avloppet och låt verka över natten. Spola ordentligt med ljummet vatten på morgonen. Förhindrar stopp och motverkar dålig lukt. Om du använder duscholja eller har fått mycket fett i köksavloppet, häll i en skvätt diskmedel istället.
Bakpulver används till att göra rent bl a diskbänken. Tar också bort te- och kaffefläckar i koppar och muggar.
Blomvattning: Vattna på fatet eller i krukan så slipper du blomflugor.
Damma: köp bomullsvantar på Apoteket och använd dem när du dammar. Det blir lättare att damma, speciellt prydnadssaker. Mycket bra även när man har värk i händerna.
Disktrasor: om du använder Wettexduk kan du koka den med lite tvättmedel i en kastrull en gång i veckan. Låt trasan hänga luftigt och bli torr varje natt. Bakterierna trivs inte på en torr och ren disktrasa och du slipper att använda extra bakteriedödande medel.
Glasvaser: häll i lite risgryn och ättika. Skaka ordentligt. Tar bort fula beläggningar av blomvatten.
Händer: innan du jobbar i trädgården ska du ta lite tvål under naglarna och gnida in händerna med kräm. Då blir rengöringen efter jobbet lättare. Helosansalva (finns på Ica, Apoteket) är både mjukgörande och läkande.

Kakel
: blöt svamp eller trasa, torka försiktig på fogarna (om de är lite fuktiga så drar de inte åt sig rengöringsmedel och håller längre),
häll en skvätt ättika på den raspiga sidan av en badrumssvamp och gnid försiktigt på kakelplattorna. Låt verka i några minuter. Torka
av plattorna med den mjuka sidan av svampen och ljummet vatten. I stället för att torka torrt kan du använda en fönsterskrapa. Vädra
medan du jobbar och en stund efteråt. Ättikan tar effektivt bort kalkavlagringar på kaklet.
Rostfritt: blir skinande blankt om du använder ättika. Häll i ättika och vatten i den rostfria formen och låt stå en stund. Bestick lägger du i en platsbunke med ättika och vatten.
Koppar: Gör rent med grönsåpa och vatten. Skölj och torka noga.
Skärbräda: lägg en väl urvriden wettexduk under skärbrädan så glider den inte.
Stryka: vissa kläder är svårstrukna. Stänk dem med lite kallt vatten och stryk med ångstrykjärn. Mycket svårt att få slätt: stänk dem med lite kallt vatten, lägg dem i en plastpåse i kylen ett tag, stryk med ångstrykjärn.
Trägolv: gulsåpa och ljummet vatten. Användes sparsamt. Gulsåpa och vatten är bra mot fläckborttagning på trägolv och kakelgolv.

Tvättmaskinen
måste göras ren då och då. Vi tvättar ofta i låga temperaturer och det gör att bakterier och smuts lätt får fäste. Det kan t o m lukta illa! 2 - 4 gånger per år ska man göra rent maskinen. Detta minskar också kalkavlagringarna. Ta en påse citronsyra (ett par matskedar) och lägg i maskinens tvättmedelsfack. Kör ett program på 95 grader.


Striped with H&M




http://shop.hm.com/se

Jag har länge spanat in den översta tröjan. från första dagen den dök upp i webben faktiskt. Har spanat in den i verkligheten också. Men har alltid tvekat och när jag väl hade bestämt mig ja då var den slutsåld såklart. Nu var jag inne igår och tydligen kommer det att komma in ett nytt lager någongång. Så nu la jag en order så jag vet att jag säkert får hem den här tröjan. Det kommer visserligen dröja men jag kan vänta =)
För övrigt var första skoldagen igår. jag borde inte ha gått för idag är jag överförkyld och måste stanna hemma =(

Kreativ Insikt





Affirmationer och massor av härligheter hittar ni här: http://kreativinsikt.jetshop.se

Almost eweryone walks around in theese


Sixty Seven Stövletter. pris: 1099 kr

Men det hindrar inte mig från att seriöst överväga att införskaffa mig ett par eller? Jag är inte den som i vanliga fall njuter av att gå runt med skor som halva Sveriges befolkning redan har. Men dessa kan jag göra ett undantag för. Behöver verkligen ett par nya vårskor. Creme färgade Converse funkar liksom inte i alla väder. Någon som vet om dessa är bekvämma eller ej?

Locked





Har verkligen snöat in mig på dessa skor från Acne. Lär få fortsätta drömma..

Not the best day

Sorry om jag varit lite dålig med uppdateringar här på sistone men jag har drabbats av influensa och har inte riktigt ork till att fixa snygga inlägg just nu =( Hoppas ni har överseende ett tag.
Ta hand om er och låt bli att få flussan =)

Playing







The farest of them all



Säga vad man vill Om Paris och hennes attityd, men jäklar vad hon är vacker! Blev nästan sugen på att blondera mig haha ;) Den här videon är för övrigt väldigt vacker och grym.

Most wanted sallad


Igår efter Yogan blev det en rejäl sallad till maten. Paprika, gurka, morötter och ovanpå allt detta rikligt med keso. Riktigt smarrigt faktiskt när man blandat allting. Var första gången jag testade denna kombination med keso men det kommer bli fler gånger ojojoj.

Todays lazy





Ja att katten är lat är väl ingen nyhet direkt. Han rävsov en del såg jag då han sov med huvudet rätt så högt. Smällde i mig två mackor med keso. Tömde den sista mjölken som var på gränsen till gammal. Tog en klunk av den sista lingon och vinbärsdrycken för att några sekunder senare spotta ut den i vasken. Den hade en svag smak av mögel så då fick det vara.
Är snart dags att sätta ingång med mitt casearbete. Eller borde ha börjat för längesedan.

Random Horses





Var på Göteborgs Horse Show i lördags. Något jag går på varje år. Fick med mig denna jätte kasse hem från Mässan. Tror nog att det är den sötaste papperspåsen ever ;) Är de inte för gooa? Risken finns att den kommer att sparas bara för sin utsida.

Glitter and glimmerriho




Pics borrowed by VOGUE





Skall väl erkänna att jag varit sådär vad gäller glitter. Men börjar känna mer och mer för detta. Tänk de grå glittriga till ett par vita virkade shorts och en overzised tröja liksom. Mjauu. Mer glitter och glamour åt folket!

RSS 2.0