Desperate Housewives



Körde premiär på denna serien igår och kan bara konstatera att jag är helt fast i deras värld. Vilken fantastisk serie. Det finns sjukt många episoder och jag har precis börjat Ojojoj. Har bara några avsnitt ännu så länge. Har sett några få avsnitt och länge tänkt att man kanske borde se den från början någon gång. Och igår slog jag äntligen slag i saken. Se den om du inte gjort det redan =)
För övrigt blev det grillad viltökskyckling med ris och thatsiski igår. Thatsikin smakade ganska kemiskt så rätt trist =/ Får göra egen nästa gång tror jag.

A hot chocolate and a book




Grå hoodie: American Eagle, Dubai

Köpte den här i Dubai. Världens goaste kvalitet. Supermjuk verkligen. Perfekt att krypa in i nu när höstrusket snart är här.
Tränade föresten idag. Hade gratis biljetter så jag och min kompis som har årskort drog iväg på ett Step puls. Jessus vad jobbigt det var. Efter 10 min önskade jag mig långt bort. Men jag kämpade på i 30 min till. I slutet så var man överhettad och svettades som en gris =/ Borde kanske börja träna. Får investera i ett träningskort snart igen helt enkelt.

Tabby horse






Armband från Love Forever Marina Mall, Abu Dhabi

Det här armbandet gillas mycket. Hästar funkar alltid för mig. Har allt från ringar och örhängen till hästtryck på T shirts.
Ikväll blir det något ihopkok med majskyckling och cocos mjölk. Har inget recept så man får ta det som finns hemma och hoppas på det bästa ;)

Koboltblue










Jeans: Diesel
Lätt genomskinlig koboltblå tröja: Forever 21, Dubai
Moca retro skor: Urban Outfitter, Soho NY
Guldigt zebra armband: Love Forever, Abu Dhabi

Idag har varit en lugn dag. Var med mamma och syrran på café marmelad vid Mariaplan och käkade. De käkade lunch i form av tomatsoppa. Men jag hade redan käkat lunch så det blev hallonpaj med vaniljsås. Mums! Sedan köpte jag toning på vägen hem. Så denna färgen på bilden är helt ny. Blev väl lite brunare iaf =)

Chill the American style







Såg en brud traska omkring i denna häromdagen och tänkte shiit ge mig! Nu hittade jag den av en slump på nätet. Har la varit rätt skeptisk mot dessa måste erkännas. Tyckte att det var lite väl när en kille på krogen gick omkring i en one pice =S Men en one piece i amerikanska flaggan ja varför inte. Love america. Tyvärr är de rätt så dyra. Juklapp kanske =)
Finns iaf här: http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=24821&ProductDetailId=169178

Pink passion


Från väster: Ögonskuggor i metallic, Vanilla Lace, Strawberry and Champagne Body Spray och body lotion



Coconut Passion: Body wash, body spray, hand and body cream och två body butter.

Lite förbrukningsvaror från Vicktoria's secret i Debenhams i Dubai. Älskar verkligen deras produkter men de väger ganska mycket i resväskan så man får passa sig lite.

Hoppas eran fredag har varit skön so far. Skall snart hem till föräldrarna på lite fredagsmys och god kvällsmat.

The sun is always shining in Dubai









Under våra veckor som vi besökte Dubai och Abu Dhabi så sken solen varje dag. Det var kanske lite molnigt en dag. Helt otroligt fantastiskt väder hade vi hela tiden =)

Night view





Nattbilder över Dubai. Tagna av Freddie. Jag försökte ta men det blev bara suddigt med min kamera tyvärr =/

Emirates Aircraft















Sitter och lyssnar pa Radio two Emirates Abu Dhabi. Varan favoritkanal har nere i Dubai och Abu Dhabi.
Detta flygplan kopte jag foresten pa Dubais flygplats. Ar barnsligt fortjust i flygplan och tankte att ash what the heak. Blev denna modellen =) Riktigt fin leksak tycker jag.

Dessert Safari















Tanker inte ta at mig aran over alla bilderna da det faktiskt ar Freddie som har fotat mycket av dem. Jag klarade tyvarr inte av att fota sa mycket da jag var koncentrerad pa att titta rakt fram under turen.

Fem timmar i oknen blev det idag.
Om du ar tuff och inte radd for att ma illa sa ar detta en underbar tur. Ar du inte det rekomenderar jag inte denna turen. Vi hade inget val tyvarr nar vi val satt i jeepen (Trodde man kunde valja pa att aka upp och ner i sanddynerna eller ej, men det allternativet fanns inte) Men det var fruktansvart roligt. Aven om man madde skit i slutet. Det gick over valdigt fort dock.

Vi roade oss med: Sanddyneakning i 25 * 25 min med tva nodvandiga pauser,  sandboarding, kamelridning, henna malning, ata arabisk mat, belly dancing, smoking whaterpipe, titta pa stjarnorna. Riktigt lyckad dag faktiskt =)


Mall of Emirates


farlig affar. Har varit har x antal ganger och tror jag hittade mestadelen av min hostgarderob har ;)




Todays food: Creepes with tandoori chicken, vegetables and cheese and some jalapenos, jummy but strong
Todays drink: Ice tea with taste of peach


Mina tva resekompisar =) De valde hamburgare som vanligt. De har inte varit lika sugna pa att prova olika ratter som jag har varit. Framforallt en ar valdigt fortjust i sin whopper meal ;)


Kommer ni ihag dessa som man hade som ett litet spel man kunde dra upp och sedan forsokte man fiska upp fiskarna nar de gapade med magnetspon? Detta fanns pa Mall of Emirates i storformat. Jattekul att de hittar pa en sadan grej tycker jag.




Pa pappersbiten stod det: Out for lunch, will be back after 1 hour. Thank you!
jaha du det hade inte varit smart att skriva mellan vilka klockslag du gick pa lunch sa att man vet nar du kommer tillbaka nej da =/




idag tog vi et tur tiill Dubai och Mall of Emirates. Tittade mest och kakade lite. var inne och kopte en supermjuk hoodie i American Eagle.
Sedan stack vi och badade i havet vid Burj Al Arab.
Cheers!

Playing in the sand at Atlantis hotell



Det kravs en del ovning for att bli sahar vig. Men det blir fina foton. Kan visa hur man blir sahar vig imorgon kanske ;)






Sanden var jattefin och supermjuk

Lazy day in Abu Dhabi


Bara overstrykningspennor. de var billiga sa jag har faktiskt kopt pa mig ett lager vid ett annat tillfalle.

Bara mjolk i roliga forpackningar

Bara fruktyoghurt


Sackar med ris =) Tror att de gillar ris i det har landet. Det verkar sa pa the amount of rice som de har overallt i affarer.


Basmati ris i vackra sackar. Vill nastan ha en bara for att. Man kanske kan kopa en och ge riset till familjen vi bor hos och ta sacken sjalv hmmm

Idag var en lugn dag. jag gick upp halv ett, ja ni laste ratt. At frukost som bestod av flingor och mango juice mm. sedan la jag mig i solstolen och stekte en stund samtidigt som jag skrev mina vyckort till kompisar. Sedan satte jag mig och plugga. Gick la sadar i den varmen. Orkade 30 min at gangen. Det blev ca 60 min sammanlagt. sedan kom Angelica och fragade om jag ville med till Carrefour. Om jag ville! carrefour ar en matbutik som har allt. Mycket annorlunda mat och en hel dle klader och skor som man kan hitta till ett billigt pris. Vi har akt dit en massa ganger.
Nar man ar dar bara plockar man det man tycker ser roligt ut. Nagon kul forpackning, goda juicer, mangos etc. garna fruktsallad pa burk. Det var en lazy dag idag helt enkelt. Imorgon hoppas vi fa med Freddie pa att kora oss till Mall of Emirates och kanske aven bada. Och sa vill jag garna aka the monorail ocksa. Vi far se hur det blir.
Nu tankte jag stanga ner har. Tankte prata med mamma pa skype snart. Det ar juh gratis sa det ar jattebra verkligen. Istallet for att betala 14 kr per min, sa betalar jag 0 kr per minut ;)
Cheers!

Welcome to a whole day at Aquaventure in Atlantis




Tog bilden genom bilrutan, darav vissa prickar i bilden =)




Vid lunchen var det fler an vi som var hungriga ;) Dubaiiska krakor




Dolphin Bay: For de som tycker det ar vart att betala 1000 kr sa kan man aven simma med delfiner eller klappa dem for en lite billigare peng. Vi tyckte inte det. Sa vi tog oss till Dolphin Bay for att kika iaf. Vi borjade prmenera. Efter ett tag kom det en bil med flera saten forbi ochf ragade om vi ville ha lift och vart vi skulle. Service sager jag bara. Vi blev avslappta pa Dolphin Bay. Angelica blev helt tagen da det var forsta gangen hon sag delfiner och de ar verkligen facinerande djur. Vi angrade att vi inte hade betalat och simmat med dem. Perhaps another time =)


Vi lekte lite i den superfina och mjuka sanden ocksa :P Har leker vi livraddare och springer i slow motion hihi


fritt fall for mig och Freddie fick avsluta denna underbara dag. Laskigt as hell. Men ett maste sa fort jag far chansen ;)
Cheers!

Abu Dhabi Moske







Varldens storsta kristallkrona


Varldens storsta matta (mycket starkare i fargerna en pa bilden men man fick inte anvanda blixt) mäter 5626 kvadratmeter och prislappen ligger på drygt 6 miljoner dollar, ca 41 miljoner svenska kronor. 38 ton bomull användes. 2,2 miljarder knutar gjordes. Man maste ta av sig barfota nastan overallt i mosken. Det ar bland annat for att inte slita pa mattan.


Passar jag i helsvart :P? For att komma in i mosken maste du tacka axlar och ha en kjol som gar ner till fotterna. Nar du val kommer in far du en lang svart drackt och en svart sloja. So what with the mening att tacka knana fran borjan? Du blir anda pakladd pa varenda centimeter av din kropp nar du val kommer in ;)


Mosken var sa fruktansvart stor att det var omojligt att fa med hela pa bild =)

Dagen
Se mosken i Abu Dhabi
Bada i havet
Aka till en souk marknad for andra gangen och shoppa lite till  plus kopa vyckort och frimarken
Hem och fa god mat i form av fisksoppa
Titta pa In betweeners
01:30 sova Zzzz

The Burj Khalifa day


Burj Khalifa. med sina 823 m ar detta en imponerande syn. Ett torn som stracker sig mot himmlen. Detta ar varldens hogsta torn och verkligen ett maste om man ar pa besok i Dubai.


Det ironiska var att man inte kom hogre an sahar. Lite besviken var man forstas men var anda sjukt hogt upp.


Den skyskrapan som ar i mitten ar riktigt hog. Men fran Khalifa sa blir den riktigt liten. Forstar ni hur hog Khalifa faktiskt ar?


Utsikten var amazing =)


Jatte haftigt teleskop. Vi betalade en slant sa fick vi ett kort vi kunde anvanda i tio min pa de olika teleskopen som fanns. Man kunde trycka sa att den visade dagsljus, live, natt och historisk tid. Vi tyckte att historisk tid var valdigt facinerande da vi mest sag oken och laga hus vart vi an riktade teleskopet. Sa vi tryckte pa Historic view ganska ofta.


Varldens storsta fontan till hoger. Dock var den avstangd da bilden togs. Sitter pa TGIF och njuter av en rejal NY beef med rakor och potatismos. Sag Dubai Fountain show tre ganger den kvallen. Anda gangen man frvilligt satter sig och kakar ute sager jag bara. Jessus vad varmt det var. Svetten bara ran om en. Mycket iste blev det.


Fantastiska Dubai Fountain show. Sagar bara det var Magiskt. Otroligt vackert!

Tomorrow on the Things to do list




Imorgon ar ett besok pa varldens hogsta byggnad inplanerat. Burj Khalifa som ar over 800 m star pa listan over saker att besoka. Man kan jamfora med varldens nast hogsta nyggnad som ar CN Tower som ar 553 m hogt. Forutom det blir det aven manga timmar i Mall of Emirates. Ett enormt shoppingcenter. Pa kvallen blir det TGIF med varldens storsta fontan som underhallning. Ja araberna ar duktiga att vara storst pa mycket i det har landet. Den har leksaken kopte jag i Aladdins grotta =) Leksaken forestaller naturligtvis Burj Khalifa.
Cheers!

Burj Al Arab and Mall of Emirates












"Alladins grotta" med alla varldens souvenirer. Pyramider fran egypten, buddha fran Indien, glasparlor fran Grekland, zebror fran Afrika. Allt mellan himmel och jord. Detta place ligger i en industribyggnad och omojligt for turister att hitta (vi bor juh hos en familj som har bott har i tre ar nu) och ar delvis varmt as hell och verkligen som grottor. varenda centimeter ar i princip tackt med prylar, till och med i taket. Vilket jag fick erfara nar jag fastnade med haret i olika prylar flera ganger ;) Behover jag saga att det var overvaldigande att se allt detta. En massa lander samlade pa ett stalle. Vi kopte pa oss en del eh ja. jag kopte bland annat fyra stora halsband som jag blev valdigt nojd med. Allting hade sand pa sig sa nar vi kom ut fick vi en vatsarvett att torka av handerna pa.




Vi sitter utmattade men nojda i entren till "grottan"

The ocean and more in Dubai








Angelica (den har bilden tyckte jag om, just for att den ar sa naturlig och ovantad :)


Freddie posar vant =)


medan vi vantade pa den Indiska maten sa blev vi serverade tilltugg i form av mago chutney, inlagd vitlok, och stark tomatsalsa med lovtunnt knackebrod


Burj Al Arab =)

Abu Dhabi shopping


Sneak peak pa ett kladesplagg jag kopte pa Forever 21


Vicktoria's secret obviously


Kilklackar fran Carrefour

Slanger upp lite snabba bilder pa en del av det jag kopt so far. Da jag vet att del tycker det ar kul och jag sjalv alskar att spana in vad folk har kopt.
Cheers!


Abu Dhabi and the sea












Dubai day 3 This is how it looks like


Sahar ser det ut om man forsoker ga in pa en vanlig dejtingsida har i Arab landet. Intressant, men det ar sa det ar har
nere. Annorlunda styrning. Staderna styrs av sheijkerna. Mycket intressant om man som vi bor i vanlig engelsk familj som by the way ar jattetrevlig. Da far man veta en hel del om detta land, man nog inte ser som turist. Men jag gillar landet. Har inte haft nagra problem hitills. En del stirrar, men det ar framforallt arbetarna som indier och pakistanier. Det ar inte obehagligt. Visst en del med sloja tittar ocksa men jag har inte kannt mig obekvam hitills iaf.
Imorgon skall vi till havet i Abu Dhabi och sedan till en marknad. Sweet!


Dubai/Abu Dhabi day 4




Familjen vi bor hos ar medlemmar i radisson Blue sa om de ar med kan vi anvanda poolomradet gratis. Vilket vi gjorde denna dag ;) 06/09

Abu Dhabi Day 2


Pa Castrup Flygplats ready to flye!






Guess the brand ;)


Flygplansmaten var fantastiskt god =D


Sjalvklart blev det en rejal glass som lunch ;)


Varldens lyxigaste hotell. The big Palace. natt sadant hette det.
Uppe i Marina Malls torn och spanar pa utsikten


Todays lazy


Långa zebra strumpor: ?
Rosa träningsbyxor: Elle fashion
Tröja: Forever 21 NY


Dagen outfit är en typisk mysoutfit när man inte tänker det minsta på vad som passar till vad. Ser ju till och med kort ut på bilden haha ;)
Har sprungit runt här som en yr höna och packat, städat, tvättat, käkat. Är jättetrött på att packa nu, men har inte ens fått ner en endaste liten sak i resväskan. Hämtade ny energi i form av en matlåda med något ihopkok. Tänkte ta tag i packningsbiten nu pju. Snart skall jag till min kompis för att sedan dra in till stan och sedan sätta oss på Bus4you till Castrup och sedan vidare mot DUBAI =D
Cheers!

RSS 2.0