You talk about it like it was impossible











Vackra Polishästar en sen sommarkväll i Falsterbo 2006

Imorgon är det Rekryteringsträff för Polisen. Jag skall troligtvis dit och få lite mer information. Har varit sugen på Polisyrket till och från en längre tid nu, framförallt Ridande Polis. Så har bestämt mig för att söka antingen till hösten eller till nästa vårtermin. Bygger upp kondisen just nu och sedan är det bara den där lilla petitessen att man måste ha körkort också ja och klara alla proven. Ash detaljer ;)

Random Me


Fia mitt i natten, sängen kallar, tack och godnatt!

Angry eatable Birds



Det är väl ingen som har missat det populära mobil spelet Angry Birds? Jag spelar inte det för min mobil lägger av varje gång. Kanske dags att leta upp garantin =S
Anyway nu hittade jag en video av en stolt fader som hade byggt sin alldeles egna Angry Birds cake. Play, Destroy and Eate ;) Spana in den. Riktigt nice!


Random animals




Min kissekatt Lusse runt Jul

Det är svinkallt ute. Solen var visserligen framme idag och i lä var det riktigt skönt. Ikväll blir det födelsedagsfest med random folk. Kanske utgång sedan men vet seriöst inte om jag pallar att gå ut när det är så helvetiskt svain kallt. Är mera lockande att promenera 5 min sedan in i värmen till partyt och sedan promenera 5 min hem igen och in i värmen till någon tv serie. Det visar sig senare.
Later!

Taking over the time with purple







Onsdagens fynd! Total utförsäljning i Nordstan. Den här lila skönheten fick jag punga upp med 200 kr för. Helt okej pris ;)

VIP event


Liten söt Goddy ;) Linne, drickbar aloe vera, lip balm, strumpbyxor, nagelack, Veckorevyn etc


Goddys! =)










Självklart blev de några spontanköp också. Fick ju lite rabatt just denna kvällen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0